Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Wendy Achterberg en sinds augustus 2022 ben ik de eigenaresse  van Kinderfysio Schiebroek. Ik heb deze praktijk overgenomen van Angeline Kriek en ben haar heel dankbaar voor deze mooie kans. 

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in kinderen en ik ben sinds 2012 kinderfysiotherapeut. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen in Schiedam en Vlaardingen. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen en ouders zich op hun gemak voelen tijdens de therapie. Mijn sociale en empathische karakter bieden een veilige en prettige omgeving zodat het beste uit het kind naar boven gehaald kan worden. 

Kinderfysio Schiebroek maakt onderdeel uit van de Kinderpraktijk Hillegersberg-Schiebroek. Dit is een unieke locatie met veel specialisten waar het welzijn van het kind voorop staat. Voor mij een leervolle omgeving waar ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn sensorische informatieverwerking, motorische schrijfproblemen en de voorkeurshouding bij baby’s.

Registraties en lidmaatschappen

  • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
  • NVFK (Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapeuten)
  • Stichting Keurmerk Fysiotherapie
  • BIG registratie: 49066375904

 

Contact

Kinderfysio Schiebroek

Sleedoornlaan 35
3053 ZN Rotterdam

w.achterberg@kinderpraktijk.nl
06 1993 4234