Steunzolen op maat – ideaal voor platvoeten of pijn aan de voet, enkel of knie. Maak vandaag nog een afspraak!

steunzolen

Heeft uw kind pijn aan de voet, enkel of knie tijdens het sporten of tijdens de gymles? Of heeft uw kind doorgezakte voeten of zwikt hij of zij vaak door de enkel heen?

Bij Kinderfysio Schiebroek bieden wij de mogelijkheid tot het uitvoeren van een voetscan voor uw kind. Deze geavanceerde voetscan technologie maakt een objectieve meting mogelijk, waarmee de drukverdeling van de voet nauwkeurig in kaart wordt gebracht voor op maat gemaakte steunzolen.

Voordelen

  • Individuele beoordeling: Op basis van de verkregen gegevens kunnen wij gepersonaliseerde steunzolen adviseren.
  • Snel en gemakkelijk: Indien steunzolen worden geadviseerd, kunnen deze direct worden besteld en binnen 1 week thuis worden afgeleverd.
  • Breed toepasbaar: Steunzolen zijn effectief bij pijnklachten in voeten, knieën of heupen, maar ook inzetbaar voor preventieve zorg.
  • Vroegtijdige detectie: Door afwijkingen in drukverdeling vroegtijdig te ontdekken, helpen de steunzolen toekomstige problemen en blessures voorkomen.
  • Specialistische doorverwijzing: Bij significante afwijkingen verwijzen we door naar een podotherapeut.

Vergoeding en Kosten

  • De voetscan: Wordt vergoed als onderdeel van het fysiotherapeutisch onderzoek door de zorgverzekeraar, zonder verwijsbrief van de huisarts.
  • Steunzolen: Deze worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De dekking varieert per zorgverzekeraar. Zonder aanvullende verzekering bedragen de kosten € 149,00.

Afspraak Maken

  • Voor een op maat gemaakte steunzolen kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 06 19 93 42 34.
  • De voetscan kan worden uitgevoerd bij kinderen vanaf 5 jaar. Ouders zijn ook welkom om zelf een voetscan te ondergaan.

Meer Informatie

Naast voetscans en steunzolen biedt Kinderfysio Schiebroek een breed scala aan andere behandelingen en diensten. Bezoek onze homepage voor meer informatie over hoe wij u en uw kind kunnen helpen met onze gespecialiseerde zorg.

steunzolen

Individueel afgestemd

Maak een afspraak voor een voetscan en op maat gemaakte steunzolen

Contact

Kinderfysio Schiebroek

Sleedoornlaan 35
3053 ZN Rotterdam
06 1993 4234

w.achterberg@kinderpraktijk.nl

Openingstijden

Ma Wo Do

08:30 – 18:00 uur

Alle werkdagen van 09:00 – 17:00 telefonisch bereikbaar (ook via Whatsapp). Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, bel ik u zo snel mogelijk terug.

Kinderfysio Schiebroek is onderdeel
van de Kinderpraktijk Hillegersberg-Schiebroek.